LINUS FITNESS

KONTAKT

PT & SPA FÖR ditt välbefinnande

LINUS FITNESS

Personlig Träning sker bland annat i gymmet på Four Gardens SPA. Här ser du öppettiderna till SPA-avdelningen men vi kan givetvis boka in personliga träningstimmar utöver dessa öppettider om det inte passar dig. 

ÖPPETTIDER SPA

Måndag: 09.00 – 17.00

Tisdag: 09.00 – 19.00

Onsdag: 09.00 – 19.00

Torsdag: 09.00 – 19.00

Fredag: 09.00 – 17.00

Lördag: 09.00 – 16.00

Söndag: 09.00 – 16.00

KONTAKT

E-mail: pt@linusfitness.com

Kalkstensvägen 13
216 32 Limhamn
Sverige

 

 

F.A.Q.

Inga frågor är för dumma. Om det är första gången du anlitar en personlig tränare och har funderingar så är det bara att höra av dig. Mer praktiska frågor finner du svaren på här. Fattas det något du undrar över, skicka ett mail från formuläret nedan så svarar vi och fyller på med information. 

Måste man komma träningsklädd?

Nej, du kan byta om på Four Gardens SPA. Du får en handduk och skåp till kläder och värdesaker. Efter träningen har du tillgång till ljusterapi, pooler, bastu, avslappning, duschar och omklädningsrum.

Kan man parkera utanför?

Man kan parkera utanför ingången med parkeringsskiva i 2 timmar. Skulle det inte finnas plats så finns det parkeringar på gatan utanför mot parkeringsavgift.

Har man tillång till hela SPA-avdelningen?

Ja, om du är klient till Linus Fitness har du tillgång till hela SPA-avdelningen under vardagar efter dina pass. Om du vill träna och gå på SPA under helgen får du tillgång till SPA-avdelningen till ett kraftigt rabatterat pris.

Har jag alltid tillgång till gymmet?

Du har tillgång till gymmet som klient till Linus Fitness. Vill du träna utanför angivna öppettider går det bra med Personlig Tränare.

KONTAKT

8 + 8 =