INVESTERA I DIG

SJÄLV

FITNESSPAKET

PT

PT-ONLINE

SENIORTRÄNING

TRÄNING FÖRETAG

KOSTRÅDGIVNING

För dig

SPA INKLUDERAT

När du tränar med PT för Linus Fitness har du SPA inkluderat i din vardagsträning (gäller Måndag – Fredag). Vill du göra det till en weekend-upplevelse får du SPA till rabatterat pris.
Workout – Recreate

Fitnesspaket

Oavsett vad du väljer så utgår vi från dig som individ och vilken målsättning du har. För att få ut maximalt av din träning är det att rekommendera en långvarig lösning med kontinuitet, välj ett paket för bästa resultat. Paketen bygger på rekommenderad träning under en fyramånaders period. 

 

PT – ENSKILDA TIMMAR

Inledande konsultation är gratis
(läs mer under träning)
1 x 55 minuter: 950 kr

PT DUO

För dig och din partner, kollega eller kompis
1 x 55 minuter: 1300 kr
10 x 55 minuter: 11800 kr

TRÄNING – Företag

Träning på eller utanför företaget. Erbjud anställda träning för att öka effektiviteten och glädjen att arbeta tillsammans. Träning kan ske ute på företaget om möjlighet finns men framför allt på Four Gardens SPA.

Skicka en förfrågan för aktuella priser och offert.

KOSTRÅDGIVNING

En av de viktigare delarna för att nå dina mål. Kostrådgivning, upplägg och uppföljning. Varje upplägg anpassas efter dig och vad du behöver äta för att uppleva en bättre hälsa. Vi lägger upp din kostdata och du får tillgång till program (App) med recept och samlad information för att underlätta för dig.

Pris: Från 1400 kr

SENIORTRÄNING

Gruppträning och cirkelträning för seniorer. Ett roligt sätt att träna, med tidsbestämda övningar och flyt gör träningen till något du vill komma tillbaka till. Prata med receptionen på Four Gardens SPA för med information

UTOMHUSTRÄNING

Under vår, sommar och höst anordnar vi utomhusträning för alla åldrar. Från Seniorsgymnastik till hårda Boot Camps. Antalet deltagare bestämmer hur många klasser vi kör. Mer information under våren 2019.

PT ONLINE

Under utveckling och kommer vara tillgängligt under 2019. 

Med PT-online kan du träna var du vill och när du vill, med uppföljningar och kontinuerlig kontakt med din PT.